Ostalo je cetiri dana do kraja sedmice,a do tada ce ovi znaci blistati od srece!

Ostalo je cetiri dana do kraja sedmice,a do tada ce ovi znaci blistati od srece!

2024-03-27 0 By Admin

Danas vam pricamo o tome sta sledi do kraja sedmice i kome se to smesi velika sreca.

 

 OVAN

Dragi ovnovi, doslo je vreme da vam krene na svim poljima. Vama ce zadnji dani meseca marta doneti veliku srecu. Ono sto pre svega treba da znate jeste da nema nimalo sumnje da ce doci do toga da vam se vrati jedna osoba iz proslosti. Dugo ste cekali na to ali konacno sreca sledi u vasem zivotu.

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovo biti sedmica za ljubav. Da je vrlo moguce da ce doci do toga da se desi jedno veliko pomirenje u vasem zivotu. Ako to nije ono sto zelite, onda znajte da cete u preostala cetiri dana do kraja meseca dobiti ono sto zelite. Mozda ce to cak biti i ljubav na prvi pogled iako vi bas i niste osoba koja veruje u ovu vrstu emocija.

Ali, kada neko ima tako veliko srce kao vi onda pre ili kasnije i dobije priliku da voli i da bude voljen. Mislite o tome jer je sada mnogo toga na vama i vi cete biti znak koji ce moci konacno da kaze da je srecan. Svakako da je to  ono sto ste vi zasluzili i o cemu ste dugi mastali. Sve ostalo je samo na vama, ali znajte da je ovog puta i nemoguce moguce.

 

  VODOLIJA

Cetiri dana do kraja meseca ce vama doneti pravu ljubav. To je ono sto moramo da kazemo. Doci ce do toga da upoznate nekoga ko ce vasem zivotu da da jedan novi i lepsi smisao i pocetak. To je ono sto moramo da kazemo. Imajte na umu da postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Da li cete toj osobi dati sansu to je samo na vama ali je izvesno da je ta osoba iskrena te da je ona neko ko ce umeti da vas voli na jedan poseban nacin. Ova cetiri dana mogu da promene sve.

Vodolije koje su u vezi ce uspeti da ostvare svoje snove. Dakle moguce je da ce do kraja ovog meseca cak biti i zaprosene. Naravno da je ovo do vas ali imajte na umu da je ta osoba iskrena i da joj je iskreno stalo. Tako da, ako volite jako koliko ste voljeni jedino vam ostaje da se prepustite i uzivate jer je mnogo toga sada samo na vama. Ostalo je do vas.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2