Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:Neko ce biti srecniji nego ikada!

Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:Neko ce biti srecniji nego ikada!

2024-03-30 0 By Admin

Dragi nasi,doslo je vreme za iznenadjenja. Moramo da kazemo da naredna tri dana donose promene.

 

 

OVAN

Vi ste neko kome se smesi novi pocetak. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Tri dana koja su pred nama ce biti prilika da ostvarite neke svoje zelje. Ostalo je samo na vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je doslo vreme za ljubav. Da ste vi neko ko je voljen, a sve ostalo je samo na vama. Ucinite kako nalaze srce jer ono ume i zna da prepozna sta je za vas najbolje. Mislite o tome.

 

 BLIZANCI

Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Sve ostalo je na vama ali tri dana koja su pred nama ce biti prilika da se zelje ostvare. Neko je spreman da vam potpuno preda svoje srce jer vas voli iznad svega. Mislite o tome.

 

 RAK

Ono sto je vazno da znate jeste da su ovo dani tokom kojih cete dobiti ono sto zelite. Ovo je period kada cete moci da kazete da ste uspeli u svemu sto naumite. Bice ovo dani za velike stvari i cini se da nema sumnje da ste neko kome se smesi novi pocetak.

 

 LAV

Ono sto treba da znate jeste da je pitanje vase srece sada u vasim rukama. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je voljen. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas, a sve ostalo je samo na vama. Nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite. To je poruka koju imamo za vas.

 

 DEVICA

Moramo da kazemo da je doslo vreme za iznenadjenja. Neko iz vase blizine prema vama gaji jake emocije. Vi sada ne mozete ni da zamislite to, ali cinjenica je da ste iskreno voljeni. Ako ste spremni za novu ljubav sada je pravo vreme da se ona i desi.

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2