Vaga i Vodolija:Sve sto naume-nadju nacin da i dobiju!

Vaga i Vodolija:Sve sto naume-nadju nacin da i dobiju!

2024-03-30 0 By Admin

 Vazno je da kazemo da su Vaga i Vodolija dva znaka koja su posebna sama po sebi.

 

 VAGA

Ovo su osobe koje dobiju ono sto naume. One dobro znaju da zivot nije lak ali ne ocekuju da budu. Nisu od onih koje cekaju da im bilo sta na svetu bude poklonjeno i to je najveca moguca istina. Kada se osoba rodjena u znaku vage zaljubi skoro da nema toga sto nece biti u stanju da uradi za tu osobu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vage su jako posebne i specificne. Cinjenica je da im je potrebno jako mnogo vremena da se zaljube. One su osobe koje uvek moze da privuce necija dusa, neciji karakter. Lepota nikada nije ono sto im je na prvom mestu i to je ono sto je vrlo vazno da kazemo.

Imati vagu u svom zivotu znaci imati osobu koja ce vas voleti, osobu koja ce vam biti oslonac, podrska, rame za plakanje i jos mnogo toga. Ovo je znak kojem se moze verovati.

Istina je da osobe rodjene u ovom znaku imaju problem sa donosenjem odluka. Ukratko, one su u jako velikoj dilemi, bar se veruje da je tako. Ali, prava istina je malo drugacija. Moramo da kazemo da vaga jedino pazi sta radi, jer ne zeli da  nekome slomi srce. Dalje, moramo da kazemo da je vaga neko ko ima parolu po kojoj zivi. To znaci da nikada nece slomiti srce, da nece slagati… Ukratko, ovo je znak koji se prema ljudima ponasa kako bi zelela da se neko ponasa prema njoj. I to je najveca moguca istina.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2