Idealan period za ljubav i vencanja:Moguca veridba ovim znacima!

Idealan period za ljubav i vencanja:Moguca veridba ovim znacima!

2024-03-31 0 By Admin

Ovo je idealan period za ljubav i vencanja, a moguca veridba ovim znacima!

OVAN

Pred lepim ste danima i sledi vam period pun ocekivanja. Vasa zelja je da se ispune ona na emotivnom planu. Za sada poslovno idete napred, ali vam ne cvetaju ruze tamo gde vam je srce. Ucinite nesto da procvetaju.

 

BIK

Niste spremni da se nosite sa obavezama, ali moracete. Za sada vas muci neizvesna situacija, mada se nadate da nece takva potrajati dugo. Budite spremni da se okrenete boljim koracima i da znate sta vam je ciniti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vreme je da svom emotivnom partneru budete podrska. Ovo je idealan period za ljubavi vencanja. Ucinite nesto da ga ucinite srecnim i da se oseti voljenim sa vase strane. Mozda da povedete rec o mogucem vencanju.

 

RAK

Suvise ste osetljivi da uzvratite jednoj osobi koja vas vredja. Niste od takvih, ali bi bilo bolje da jeste. Rec za rec, i neke biste i uzvratili, a ovako neke necete moci dugo da zaboravite. Budite mnogo jaci da odbranite sebe i svoje interese.

 

LAV

Pokazite onoj koja vas voli da ste je dostojni. I vi je volite, ali nikako da je uverite u to. Sada je idealan period za ljubav i vencanja. I ne slutite da se ona tome nada i to ocekuje od vas, a vi niste ni pomislili na to.

 

DEVICA

Konacno ste pokazali svoju bolju stranu. U periodu pred vama pokazacete i onu drugu nezniju stranu, za koju misle da nemate. Uzivacete u susretima sa bliskim osobama i vreme ce ici na vasu korist.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2