Ljubav za petak,subotu i nedelju:Jedan znak je na neciju poruku cekao mesecima!

Ljubav za petak,subotu i nedelju:Jedan znak je na neciju poruku cekao mesecima!

2024-04-04 Off By Admin

 Dragi nasi,ako ste rodjeni u znaku ovna ili bika, znajte da vam zaista sledi divan, caroban period.

 

 OVAN

Dugo ste cekali na jednu poruku. Da vam se neko javi, da vam neko prizna sta je ono sto prema vama oseca. To je ono sto je izvesno. Tokom ovog vikenda ce doci do toga. Tri dana koja su pred nama ce doneti poruku ili poziv od nekoga iz proslosti. Nemojte ocekivati da se kolo srece okrene samo od sebe, vec se borite za to.

 

BIK

Moramo da kazemo da je vazno da znate da vas neko voli. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju emociju dokaze na pravi nacin. Neko sten ko ce biti jako srecan, ali nema sumnje da ste to i zasluzili.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Odlicno se osecate. Tako ce i ostati tokom naredna tri dana. Neko ste ko mnogo misli na jednu osobu i ceka na jednu poruku. Ali, razocarenja ce biti moguca, i izvesna. Neko ste ko je mnogo patio ali svemu tome konacno dolazi kraj. Ovo je prilika da na tezi nacin shvatite neke lekcije.

 

RAK

Moramo da kazemo da je doslo vreme da spoznate sta zelite. Cekaju vas neke odluke. Jedna osoba iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo gde je stala. Da li ce doci do toga to je samo na vama.Cinjenica da je u pitanju neko ko je shvatio koliko vi vredite.

 

 LAV

Ljubomora vam je veliki problem. Do nekoga vam je jako stalo ali treba da imate na umu da je ta osoba iskrena. Da vas voli iskreno i da ne treba da sumnjate u njega. Vi bi ste mogli biti jako srecni kada bi ste se samo malo potrudili. Razmislite o tome.

 

 DEVICA

Napokon vas cekaju velike odluke. Vi ste osoba koja ce shvatiti da je voljena i da postoji neko ko  vas voli iznad svega. Nemojte ocekivati cudo vec se posvetite sebi i svemu sto sledi. Bice ovo dani tokom kojih ce i nemoguce  biti moguce. Nemojte ocekivati previse, za svaki slucaj.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2