Ljubav za petak,subotu i nedelju:Jedan znak je na neciju poruku cekao mesecima!

Ljubav za petak,subotu i nedelju:Jedan znak je na neciju poruku cekao mesecima!

2024-04-04 Off By Admin

 

VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je ovo vas srecan period. Dakle, naredna tri dana ce biti prilika da vam krene na bolje. Sledi vam prilika da se uverite u to da postoji neko ko je iskren i ko ceka da mu date sansu. Uz tu osobu ce vama krenuti na svim poljima, bice vam podrska.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Dugo ste cekali da neko shvati koliko vi vredite. Da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Ali, ova tri dana ce biti prilika za novu ljubav. Posle niza suza i razocarenja u vasem zivotu, vi cete biti znak koji ce uspeti da dobije ono sto je zeleo. Sreca sledi, i vi ste je zasluzili.

 

STRELAC

Osecate da niste spremni da se okrenete ka jednoj osobi, ali cete biti. Ona ce vas iznenaditi i bicete spremni za novu vezu. Pred vama je cekanje i neizvesnost  i brinete kojim ce tokom poci. Na vasu srecu, sve ce poci dobro.

 

JARAC

Od vas se ceka da pokazete malo vise paznje prema jednoj ribi. Zainteresovana je za vas, i zeli da se sa vama upusti u emotivnu vezu. Pokazite da vas zanima, i da cete uciniti bas sve da je i osvojite. Vi ste nju vec osvojili.

 

VODOLIJA

Vreme je da pokazete da cete da i vi cinite ustupke. U nekom slucaju, vreme je da spustite loptu kada je u pitanju jedan blizanac. Suvise dugo trpi vas pritisak i volju koju mu stalno namecete. Sada je vreme da okrene novi list.

 

RIBE

Ludo zaljubljeni u jednog jarca, ocekujete da vas konacno primeti. Sada je pravo vreme da vam to i pokaze. Uskoro cete biti idealan emotivni par i vasa sreca ce  tek da obelezi dane pred vama. Konacno zaljubljeni i srecni.

 

 

Stranice: 1 2