Rak i Vodolija:Niko na svetu vas nece voleti lepse nego ovi znaci zodijaka!

Rak i Vodolija:Niko na svetu vas nece voleti lepse nego ovi znaci zodijaka!

2024-04-04 Off By Admin

 VODOLIJA

Pomalo ste teski. Mozda cak i tajanstveni. Osoba za koju se cesto kaze da se ne zna sta misli, ali i osoba koja ponekad cini jedno, a drugo prica. No, istina je da je vodolija neko ko zna sta hoce i ko ume i zna da bude najjaci onda kada mu je najteze. I u to nema nimalo sumnje.

Znak ste koji voli do neba, i vise od toga. Oni koji imaju cast da ih volite su pravi srecnici jer time sto imaju vas oni imaju i nekoga ko ce ih voleti, cuvati, biti im oslonac, prijatelj, rame za plakanje i jos mnogo toga.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da ste osoba koja tacno zna kada je vreme da se bori za one koje voli, a kada je za  vas najbolje da odete i da nekome kazete zbogom.

Mora se priznati da ste osoba koja se ponasa u skladu sa situacijom ali da ste dobar covek koji svoju srecu bas nikada nece graditi na tudjim suzama.

Osoba ste za primer, i divno je znati da postoje ljudi kao ste ste vi. Odani, iskreni, verni, posteni. Osobe ste koje tacno znate kada je vreme da budete tu, a kada je vreme da kazete zbogom. Vi ste dobar covek ali niste naivni pa da dopustite da vam neko prica kako cete ziveti.

Stranice: 1 2