Vreme je da se vrati izgubljena sreca u zivote ovih zodijaka!

Vreme je da se vrati izgubljena sreca u zivote ovih zodijaka!

2024-04-04 Off By Admin

 Vreme je da se vrati izgubljena sreca u zivote ovih zodijaka!

OVAN

Vasa zivotna prilika i nije bila za pohvalu, ali ne znaci da nece da bude. Od vas se ocekuje da pokazete da ste bar sada spremni da idete napred. Ono sto je bilo, vreme je da zaboravite. I ono sto sada cekate, moze da se iskoristi kao vasa najbolja karta. Moracete da znate da vam se desila neka srecna okolnost, neko vreme koje je prohujalo i koje ste gurnuli u zaborav.

Vase okolnosti su takve da ste spremni da se opet vratite u neki novi korak koji ce vas povesti napred. U bolje dane, u nove korake i nova desavanja. Vreme je da zaboravite prohujalo vreme i da krenete u novo sutra. I sledi vam susret koji ce vas opet uciniti srecnim.

Jedna bivsa ljubav je odnela vase srce i zauvek vas ostavila na cedilu. Bas onda kada ste sanjali da cete se radovati, nesto se okrenulo natraske. Delovalo je kao da se prekinula nit koja vas je vezala. Vasa dusa je patila, a srce uzalud patnji i dalje voli tu bivsu ljubav.Vasa izgubljena sreca kao da je otisla niz reku.

Ovo su dani kada ce se u vas zivot da vrati vasa izgubljena sreca. Vas zivot ce opet postati srecna luka u kojoj cete ponovo da trazite svoje srecne trenutke. Bice to vasi najlepsi dani u kojima cete znati da volite kao nikada. I u kojima cete spoznati da ste i vi voljeni od one koju najvise volite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2