Bik:Znak koji ce terati po svom,pa neka ga kosta-sta kosta!

Bik:Znak koji ce terati po svom,pa neka ga kosta-sta kosta!

2024-04-04 Off By Admin

Bik je znak koji se razlikuje od svih. Znak koji tacno zna sta je ono sto hoce i koji ume i zna da se izbori za ono do cega mu je stalo.

 

Bik je neko ko tera po svome. On je jako tvrdoglav, ali moramo da kazemo da je osoba koja nikada ne gradi svoju srecu na  tudjim suzama. Bik je jako posten. Ovo je osoba koja voli iskreno, ali moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da je osoba koja je svesna svoje vrednosti. To znaci, kada se ovaj znak zaljubi, on ce dati sve od sebe. Da tu osobu  voli, da je usreci, da je osvoji i usreci.

Istina je da bik nikada  nece pozeleti ono sto je tudje. Ono sto mu ne pripada bik postuje, i ne zeli za sebe, ali isto tako, ono sto je njegovo ne da nikome.Moramo da kazemo da je osoba rodjena u ovom znaku neko ko ima velike ciljeve u zivotu. Ume da istraje u svemu sto naumi i jak je i snazan ali je cinjenica da je ovo osoba koja je spremna da bude svima za primer.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

On ima velike planove i istina je da je osoba koja nadje nacina da se ostvari na svim poljima. Spreman je da bude snazan cak i onda kada se cini da je sve otislo u nepovrat jer za ovog zodijaka nemoguce ne postoji.

Ali, moramo da kazemo da je ovo osoba koja tacno zna kada je vreme da se za nesto ili nekoga bori, a kada je pravo vreme da ode. Sve dok ste dobri prema njemu on ce biti jos bolji prema vama.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2