Ponedeljak,utorak i sreda:Evo kome prva tri dana sedmice donose nesto carobno!

Ponedeljak,utorak i sreda:Evo kome prva tri dana sedmice donose nesto carobno!

2024-04-07 Off By Admin

Dragi nasi,pred vama je horoskop za prva tri dana u novoj sedmici aprila.

 

OVAN

Prva tri dana u novoj sedmici vama donose mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Vi ste znak koji je dugo cekao da mu se desi prava ljubav i konacno ce to i da usledi. Posle niza suza i razocarenja, vi cete biti znak kojem konacno krece na bolje. Zasluzili ste to.

BIK

Ono sto treba da znate jeste da ce prva tri dana u novoj sedmici doneti pravu ljubav. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite ali znajte da je pitanje vase srece u vasim rukama. Emocije su vam sada naglasene,

 

BLIZANCI

Treba da znate da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Postoji neko ko je iskren u svojim namerama i ko je spreman da se bori za vas i za vasu ljubav. Sve ostalo je na vama ovog puta.

 

RAK

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Emocije su vam naglasene. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Cini se da napokon sledi period kada cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Emocije ce vam biti naglasene.

 

LAV

Ljubomora vase voljene osobe vam je veliki problem. To je ono sto moramo da kazemo. Sledi vam niz divnih desavanja i vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Posle niza suza napokon sledi ostvarenje vase velike zelje i prava ljubav. Bice ovo dani za velike stvari u vasem zivotu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Ono sto je vazno da znate jeste da ce ovo biti dani za emocije. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da se bori za vas. Sve ostalo je na vama jer ste vi znak koji ce dobiti ono sto je zeleo. Sreca je konacno tu, a vi cete napokon biti srecniji nego ikada do sada. Emocija vam nece faliti, to je ono sto je izvesno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2