Do kraja aprila,bivsi se vraca u zivote ovih znakova:Na vama je hoce li doci do pomirenja!

Do kraja aprila,bivsi se vraca u zivote ovih znakova:Na vama je hoce li doci do pomirenja!

2024-04-08 0 By Admin

 Neke osobe iz proslosti jesu deo iste, ali su u nasim srcima i dalje. Jer,neke ljubavi se ne zaboravljaju,a neke se mozda zavrse,ali u mislima traju zauvek…

 

 BIK

Do kraja aprila, bivsi partner ce uci ponovo u vas zivot. To je ono sto moramo da kazemo.  Vazno je da se zapitate sta je ono sto zelite. Jer ce doci do toga da vam se neke zelje ostvare.

Moramo da kazemo da je jasno da vasa bivsa ljubav zeli sa vama jos jednu sansu.  Da li cete toj osobi dati priliku. To je samo na vama.  Ono sto je vrlo vazno da znate  jeste da je ta osoba shvatila koliko vi vredite.  Ona je spremna da se bori za vas. Ako odlucite da joj date sansu, emocija i srece vam ni u kom slucaju nece faliti.

Sa druge strane, ako ste sada u vezi, imajte na umu da ce bivsi partner odluciti da se ponovo bori za vas. Naravno da ni u kom slucaju ne smete da dozvolite da unistite srecu koju sada imate.  Ako ste u vezi u kojoj ste srecni…  Onda svakako da treba da cuvate ono sto imate i da ni u kom slucaju ne smete da dozvolite da vam proslost na bilo koju nacin ugrozi sadasnjost i buducnost.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Bivsi partner je spreman da se bori za vas. Jer je u medjuvremenu shvatio koliko vi vredite, ali ako je u pitanju osoba bez koje ne mozete…Nemojte ni da pomisljate na to da se vracate na stare staze. Nije vazno ko je pogresio.Vazno  je da pazite kome dajete nove sanse.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2