Vodolija i Devica:Tesko onome ko im se zameri!

Vodolija i Devica:Tesko onome ko im se zameri!

2024-04-09 Off By Admin

Kada pricamo o devici i vodoliji, kao znacima zodijaka, imamo jednu vaznu poruku… Tesko onome ko im se zameri. I ko im srce slomi!

 

VODOLIJA

Sa njom je tesko, ali posebno. Znak koji je mnogima za primer ali i znak koji tacno zna sta je ono sto hoce i kako da to dobije. I dok svi ocajavaju, ovo je znak koji ce u najvecem broju slucajeva doci do svog cilja. Ovo je znak koji ne igra dvolicno, koji ne ocajava, ne pati pred ljudima…  Vec dobro zna pred kime moze da pokaze svoju bol i slabost.

Vodolija je sjajan prijatelj, ali tesko onome ko se usudi da joj slomi srce. Jer, ovo je neko ko tacno zna sta je ono sto hoce i ko ume i zna da se izbori za ono do cega mu je stalo.

Kada pricamo o ljubavi moramo da kazemo da je ovo znak koji u velikom broju slucajeva cini prvi korak.To je zato sto je ovo neko ko je uvek znao sta je ono sto zeli, i ko ne zeli da gubi vreme. Tesko je sa vodolijom jer je ovo znak koji ume da ima tezak karakter ali moramo da kazemo da je neko ko obicno nadje nacina da se izbori za ono sto zeli.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Kada je neko voli i ceni, vodolija ce za tu osobu da cini sve ali isto tako, kada se neko igra sa njom…Vodolija ce biti jako opasna i to je velika istina. Ovo je osoba koja tacno zna sta zeli i ko ume i zna da se snadje na svaki nacin i u svakoj situaciji. Istina je da nije lako osvojiti njeno srce. Da je sa njom tesko, ali bez nje jos teze…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2