Bik:Bio bi mnogo srecniji da vise misli na sebe,a manje na druge!

Bik:Bio bi mnogo srecniji da vise misli na sebe,a manje na druge!

2024-04-15 Off By Admin

 Bik je znak koji deluje sebicno ali je prava istina da je ovo neko ko ume da voli. Neko ko tacno zna sta hoce i od toga nikada ne odustaje…

 

Bik je znak koji tacno zna sta je ono sto hoce. Bik je znak koji za pravu ljubav cini sve i u to nema nimalo sumnje. Ovo je neko ko deluje jako sebicno i hladno ali prava istina je da je to samo maska. Bik je znak koji ima divnu dusu i veliko srce ali on ima silnu potrebu da usreci druge i u to nema nimalo sumnje. Moramo da kazemo da je ovo osoba koja nadje nacina za sve ono sto hoce i to je velika istina.

Ali, mora se reci i to da je bik znak koji ne vara, znak koji nije dvolican i znak koji tacno zna sta je ono sto hoce i ko ume da se izbori da dobije ono do cega mu je stalo.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Znak je za koga mnogi misle da voli samo sebe ali je prava istina mnogo drugacija. Ovo je zapravo neko ko je iskren i neko ko tacno zna sta je ono sto zeli. Imajte to na umu.Jer, bik je neko ko mozda ima mnogo mana ali je velika istina to da uvek cini srecnima one koje voli.

On je andjeo cuvar ljudi do kojih mu je stalo. Kada se zaljubi dace svoju dusu ali ce biti u stanju da se okrene i ode kada se najmanje nadate. On je neko ko moze da trpi mnogo, da tolerise, ali odlicno zna kada je vreme da  kaze zbogom.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2