Bik:Bio bi mnogo srecniji da vise misli na sebe,a manje na druge!

Bik:Bio bi mnogo srecniji da vise misli na sebe,a manje na druge!

2024-04-15 Off By Admin

U stanju je da prasta kao niko ali odlicno zna kada je vreme da nekoga precrta pa cak i ako tu osobu voli najvise na celom svetu. Bik je dokaz da postoje ljudi koji za prave ljude i ljubavi sve cine.

Nemojte nikada da zaboravite cinjenicu da je velika mana ovog znaka to sto je u stanju da zaboravi na sebe i svoje zelje kako bi usrecio one koje vole.

Bio bi mnogo srecniji kada bi cesce na prvo mesto stavljao sebe, a manje mislio na druge. Jeste za svaku pohvalu to sto je osoba koja je iskrena ali moramo da kazemo da je neko ko cesto ispasta. I da, ovo je neko ko je jako uporan. Jasno je da ume da tera po svome ali prosto nikada nece graditi svoju srecu na tudjim suzama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ovom znaku je jako vazno da su srecni oni koje voli ali isto tako i da je cenjen i postovan i voljen.

Odlicno zna koliko vredi i u to nema nimalo sumnje. Ljubav ovog znaka je ono najlepse na svetu. To sto je on neko ko je istrajan, neko ko ima divnu dusu i ko ne ocajava ni kada mu je najteze. Dobar je covek ali nije naivna budala.

I imao bi mnogo lepsi zivot da je  u stanju da vise voli sebe, a manje ljude oko sebe. Divno je imati dvino srce…Ali nije pametno zaboraviti na svoje potrebe.

Stranice: 1 2