Blizanci i Rak:Dajte im svoje srce i gledajte kako vas cine srecnima!

Blizanci i Rak:Dajte im svoje srce i gledajte kako vas cine srecnima!

2024-04-15 Off By Admin

Dragi nasi, ako ste rodjeni u znaku blizanca ili raka, ili znate nekoga ko jeste… Vi niste ni svesni koliko ste srecni!

 

 

 BLIZANCI

Znak koji ima srce koje je za primer. Znak koji voli kao niko na svetu ali je jasno da je ovo znak ciju ljubav treba zasluziti.

Ono sto zamisli on ce i naci nacina da ostvari i to je najveca moguca istina. Vazno je da kazemo da je ovo neko ko odlicno zna sta je ono sto zeli i nadje nacina da to i ostvari, sto je jako vazno da kazemo. Kada se zaljubi ovo je znak koji cini sve za one koje voli i u to nema nimalo sumnje. Znak je cija je ljubav pravi blagoslov. Niko na svetu ne ume da voli kao on ali isto tako niko na svetu ne ume ni da se preda, ni da se posveti onome koga voli, kao sto to ume blizanac.

Istina je da mu je potrebno jako mnogo da zavoli ali kada se to desi, za tu osobu ce uciniti bas sve i u to nema nimalo sumnje.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

U stanju je da cini sve za voljene ljude jer je srce blizanca tako veliko da nista na svetu, pa cak ni najvece razocarenje, ne moze da ga unisti. I to je ono sto moramo da kazemo jer zna sta zeli i kako da to dobije, sto je za svaku pohvalu, ali nikada na osnovu necijih suza. Blizanci su iskreni, snazni, i veruju u karmu. U to da za svakoga na svetu postoji karma. Da svako dobije ono sto zasluzuje, ni manje, ni vise od toga.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2