Blizanci i Rak:Dajte im svoje srce i gledajte kako vas cine srecnima!

Blizanci i Rak:Dajte im svoje srce i gledajte kako vas cine srecnima!

2024-04-15 Off By Admin

 

 RAK

Istina je da niko nema vece srce od raka. I to je cinjenica.

Ovo je znak koji za pravu ljubav i prave ljude cini bas sve sto moze. On je neko ko vrlo cesto na prvo mesto stavi one koje voli pa makar on sam zbog toga patio. Vazno je da kazemo da je ovo osoba koja voli iskreno i koje ja odana, iskrena, verna, koja tacno zna sta je ono sto zeli i kako da to dobije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Konacno, rak je znak koji je u stanju da istraje u svemu i neko ko ce usreciti one koje voli na mnogo nacina. Osobi rodjenoj u ovom znakun bas nista nije problem i to je najveca moguca istina. Kada se zaljubi dace sve od sebe ali je najveca moguca istina da je osoba koja tacno zna kako da i dobije ono do cega mu je stalo.

No, moramo da kazemo da je najveca moguca istina da su osobe rodjene u ovom znaku verne i iskrene. I da su ovo ljudi na koje mozete da se oslonite i da im budete prvi na svetu.

Jer, navjeca istina je i to da rak uvek na prvo mesto stavlja one koje voli pa makar to znacilo da ce on sam biti tuzan. To je prosto zato sto on nikada i ne moze biti srecan ako pate oni koje voli.

Rak je covek, car, i mnogo vise od toga.

Stranice: 1 2