Jedan zodijak samo sto nije poceo da slavi i da likuje!

Jedan zodijak samo sto nije poceo da slavi i da likuje!

2024-04-15 Off By Admin

VAGA

Budite spremni da se oraspolozite i da znate sta cete dalje. Ovo je period u kojem mozete doci do izrazaja. Donecete neke tako vazne, ali i vrlo ozbiljne i ispravne odluke. I bilo je vreme da slavite i vase srce da likuje.

 

SKORPIJA

Ljubav vas ceka ali je jos uvek ne primecujete. Zasto i dalje mislite o bivsoj ljubavi, kada vam je nova tako blizu? Imate sansu za srecu i iskoristite je. Savet je da se malo osvrnete oko sebe i sve ce vam biti jasno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Budite jasni i konkretni u svojim koracima i svojim planovima. Vec se  dugo dvoumite sta reci jednoj osobi. Zelite da vas ne sputava, a ona upravo to cini stalno. Morate joj dati do znanja da joj to ne dozvoljavate. Vi ste zodijak koji moze mnogo toga.

JARAC

Budite odlucni da jasno date do znanja da ste zaljubljeni. Vase srce mora da pokaze da cete uciniti sve sto je do vas. Niste spremni da budete toliko hrabri, ali se ne brinite. Vec se sprema da vam podje u susret.

 

VODOLIJA

Mozda cete biti uporni da istrajete u svome cilju. Ipak biste mogli da se osmelite  i da pokazete da cete uciniti sve sto je do vas. Mozda biste mogli i malo od svoga ponosa da zrtvujete u ime ljubavi koju osecate.

 

RIBE

Vasa je sreca da ste svesni da su neke stvari nemoguce. Budite spremni da se povucete iz lose pozicije i da probate da je ublazite na neki nacin. Ljubav vas ceka  i to je ono sto vas  vodi napred. Ako sada nije kako treba, ne znaci da nece biti uskoro daleko bolje.

Stranice: 1 2