Tokom 72.sata:Pasce suze i odluke, ali ce zablistati i verenicki prsten na ruci jednog zodijaka!

Tokom 72.sata:Pasce suze i odluke, ali ce zablistati i verenicki prsten na ruci jednog zodijaka!

2024-04-15 Off By Admin

Tokom 72 sata pasce i suze i odluke, ali ce  zablistati i prsten na ruci jednog zodijaka!

OVAN

Tokom naredna tri dana se sve menja. Vasa sreca ce da bude na ispitu, i morate znati sta vam je ciniti. Zato se okrenite novim koracima i budite svesni sta vam je ciniti. Morate znati da budete i pazljivi i obazrivi, da nicim ne pokvarite srecu.

 

BIK

Ljubav je ono sto vas ocekuje i pokazite da cete znati da je gradite. Budite spremni da se okrenete sto boljim koracima. Uskoro cete likovati od srece jer ce vam konacno da krene. I ne samo u ljubavi, vec i radno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Okrenite se svojim interesima i pokazite da vam je stalo do necega. Od vas se ceka da znate sta je vas cilj, i da to pokazete jednoj osobi. Ne sme da vas dekoncentrise, niti da utice na vas. Sve ce biti  moguce tokom narednih dana.

 

RAK

Verovali ste u jednoga bika, a on ce vas tako nesmotreno izdati. Povredice vase nezno srce, pa cete zaista imati osecaj olaksanja ako se isplacete.   Neka vam bude i olaksanje sto konacno znate da je sve bilo laz.

 

LAV

Na vas ceka jedna odredjena osoba i duzni ste joj jedno objasnjenje. Pasce neke vazne odluke i sve zavisi cega ce se ticati. Ona ocekuje da se ticu samo nje, a vi cete biti neodlucni. Vreme je za otvoren razgovor.

 

DEVICA

Niko vas ne tera da se odvazite i da drzite distancu od pojedinih osoba. Sami ste to zeleli i sami cete sada da snosite posledice. Od vas se ceka da budete spremni da se pokrenete i pokazete u cemu ste pogresili.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2