Tokom 72.sata:Pasce suze i odluke, ali ce zablistati i verenicki prsten na ruci jednog zodijaka!

Tokom 72.sata:Pasce suze i odluke, ali ce zablistati i verenicki prsten na ruci jednog zodijaka!

2024-04-15 Off By Admin

VAGA

Srce vam voli nekoga i skoro da to planirate da ozvanicite pred svetom. Mozda ce iznenada da zablista verenicki prsten i na vasoj i na partnerovoj ruci. Zasto duljite vezu, kada se jako volite? Tokom narednih dana cete saznati mnogo toga.

 

SKORPIJA

Pokusavate da sastavite delove prica koje ste culi. Za sada jos uvek slutite o cemu se radi, ali cete proveriti. Necete dati okolini da prica lazi o vama. A jasno je i ko servirao takve price. Bolje mu je da vas se cuva.

 

STRELAC

Budite spremni da ostavite svoje utiske i da steknete nove. Jednu osobu zelite sto bolje upoznati radi dalje buducnosti. Jasno da biste i sada sa njom delili buducnost, ali morate biti oprezni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Mozda ce vam se posreciti da ovog puta krenete u pravom smeru. Srce vam kuca za jednim bicem i ucinicete sve da spojite vasa dva srca. Pasce i suze zbog mogucih prepreka, ali cete doneti i odluku da ne odustanete.

 

VODOLIJA

Nesto se zbiva oko vas i vi rado vidjeni u drustvu. Vec prepricavate nesto u sta niste ubedjeni. Bolje je da se prvo uverite u istinitost onog sto se prica, pa tek onda da komentarisete. Za sada zadrzite svoje komentare da se ne biste kajali.

 

RIBE

Niko vas ne tereti zbog neostvarene veze, ali je vreme da se okrenete novoj. Mozda cete se okrenuti jednom jarcu koji vam salje obecavajuce  poglede. Tek vam sledi veza na koju niste bili spremni, ali cete se zaljubiti za tren. Nova veza, nova sreca.

Stranice: 1 2