Naredna tri dana ce biti kao po zelji Rakova, Bikova i Blizanaca…

Naredna tri dana ce biti kao po zelji Rakova, Bikova i Blizanaca…

2024-04-16 Off By Admin

Naredna tri dana ce biti kao po zelji ova tri zodijaka…

OVAN

Naredna tri dana donose promene. Imate svoj plan koji vec pratite i idete za njime. Jednostavno pokusavate sve da uskladite i da vam nista ne ode mimo plana. Zato cete biti zadovoljni ako uspete da vas nista ne poremeti. Jedna osoba to pokusava.

 

BIK

Bice ovo vasa tri dana i to, kao po vasoj zelji. Okrenite se sto vecim mogucnostima, jer su vam pruzene lepe sanse. Konacno pocinjete jedan novi zivotni period. Novo radno mesto, nova sredina i novi likovi.

 

BLIZANCI

Konacno cete se radovati ako ovi dani prodju bez trzavica. Konacno da se odmorite i sto bi se reklo, da se opustite. Bili ste pod velikim pritiskom, i sada cete konacno moci da ga eliminisete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Vase srce blista srecom, a tek ce svi i videti zasto. Imacete razloga da se radujete jer konacno resavate veliki problem. Neko vam je bio na teretu i skoro zavisio od vas. Vreme je  da mu konacno budete vetar u ledja. Naredna tri dana ce promeniti sve.

 

LAV

Imate neke dodatne obaveze i radicete previse. Mogli biste da malo razmislite da li vam je sve to potrebno. Zasto dangibite, i stalno ste  prezaposleni, umesto da radite solidno? Ili se mozda zelite dokazati pred jednom osobom?

 

DEVICA

Budite svesni ljubavi i osecanja koja vam pricaju da ste zaljubljeni. Vase je srce opcinjeno lepotom osobe koju ste sreli. I ovih cete dana zeleti da se usmerite ka njoj kako biste i vi nju opcinili.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2