Naredna tri dana ce biti kao po zelji Rakova, Bikova i Blizanaca…

Naredna tri dana ce biti kao po zelji Rakova, Bikova i Blizanaca…

2024-04-16 Off By Admin

VAGA

Imate osecaj da ce ovo biti neobicni dani. Vreme je da se usmerite za obavezama jer mozda sledi poslovni uspeh. Ipak to nije to, jer vase srce prizeljkuje da vidi jednu osobu. I zaista cete se sresti u neobicnim okolnostima.Mozda u najavi nesto lepo u sta ne mozete verovati.

 

SKORPIJA

Trazite nacina  da se dodvorite jednoj vodoliji. Bili ste sa njom u velikoj ljubavi ali   ste se malo distancirali. Prvo razmislite ko je zasluzan za to, i probajte da se opet priblizite jedno drugome.

Naredna tri dana donose iznenadjenja.

 

STRELAC

Svesni ste da se opet vracate na staro, ali ne mozete nista da ucinite. Jednog ste jarca dugo ignorisali dok vas je voleo tajno. Sada biste u vezu sa njim, kao da nista nije bilo. Da li ce pristati?

 

JARAC

Vec ste svesni da vas neko posmatra, ali necete pasti na jedan pogled. Dugo ste tu osobu voleli tajno i bili spremni da za njenu ljubav ucinite sve. Sada kad vam je pruza, moracete da razmislite o svemu. Neka se uveri kako ste se osecali.

 

VODOLIJA

Niste od onih koji se bune na svaku rec, ali reci jedne skorpije su vam smetale. Zato cete se malo distancirati od nje i necete dozvoliti da vam se mesa u sve. Vasa ljubav prema njoj je ogromna, ali ona je postala  neskromna i sebicna. Gleda samo sebe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Nemate pojma da ovo mogu biti tri dana kao po vasoj zelji. Samo budite svesni odredjenih sansi koje su na pomolu. Ako ste voljni da ih prepoznate, samo budite oprezni ovioh dana. Osvrnite se malo oko sebe, neko je preblizu vas.

Stranice: 1 2