Pocinje vladavina bika: Velika astro prognoza za svaki znak  do 21.maja!

Pocinje vladavina bika: Velika astro prognoza za svaki znak do 21.maja!

2024-04-17 0 By Admin

VAGA

Moramo da kazemo da je vazno da se ne plasite da poslusate glas svog srca. Ako postoji neko do koga vam je stalo,sada je pravo vreme da to i kazete. Cak i po cenu toga da vas ta osoba odbije, vi morate da ucinite prvi korak. Sve je bolje od toga da stojite u mestu i cekate da se nesto desi… To je ono sto je sigurno. Ovog puta morate da rizikujete. Konacno, sada je vreme da vi poslusate svoje srce i idete na sve ili nista.

 

SKORPIJA

Vladace bik, ali u vama ce  i dalje da struje neki duhovi proslosti… Vi necete moci da krenete dalje sve dok ne nadjete nacina da nekim ljudima zauvek kazete  zbogom. Nece vam biti lako, ali  ono sto moramo da kazemo jeste da ovaj period koji je pred vama moze da donese ogromne promene na koje  mozda cak i niste spremni. Ali,sve je to zivot, a on nikada nije lak.  Imajte to na umu.

 

 STRELAC

Dok bude trajala vladavina bika, vi ste znak koji ce doziveti najvece promene. Moracete da donesete vazne odluke, da pocnete ispocetka… Neko ko vas je jako povredio ce vam traziti oprostaj  i jos jednu sansu. Ne moze niko da vam kaze sta da radite, jer odluka je samo na vama, i ako ona bude pogresna samo cete vi snositi posledice iste. No, ovo  svakako da nije pravo vreme za ljubav.

 

JARAC

Vazno je da dobro pazite kome sta obecavate. I da se pomirite sa tim da je mnogo bolje da nekome kazete ako nesto ne mozete da ispunite. To je u redu,vi niste svemoguci. Bolje je i to da uradite, nego da  nekome date laznu nadu, i na kraju ga povredite. Period koji sledi nece biti  nimalo lak kada je rec o ljubavi,ali cuda postoje i cuda vama i slede…

 

 VODOLIJA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da je bitno da slusate glas svog srca.  Odluka je samo na vama,ali  vazno je da naglasimo da ce ovo biti period kada su zvezde na vasoj strani. U skladu sa tim, vise je nego moguce da ce vas sreca pogledati i da cete napokon moci da kazete da vam je krenulo na bolje. Slobodne vodolije ce sigurno upoznati nekog posebnog u narednih mesec dana…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RIBE

Emocije su vam najvaznije,ali ono sto moramo da kazemo jeste da je to sada cak i greska. Trebalo bi da u periodu koji je pred nama vise pokusavate da slusate svoj razum, i da vas on  vodi kroz zivot. To je ono sto moramo naglasiti. Vase nezno srce bas i nece moci lako da podnese  izazove koji su sada pred vama.  Mislite o tome.

 

Stranice: 1 2