Cetvrtak,petak,subota:Slede tri dana za preokret na bolje!

Cetvrtak,petak,subota:Slede tri dana za preokret na bolje!

2024-04-17 Off By Admin

Slede tri dana za preokret na bolje!

OVAN

Tri dana za iznenadjenja. Znate sta vas ceka i sta niko nece umesto vas da obavi. Naravno da su to obaveze koje vas cekaju i one nece biti ni male, ni lake. Ipak idete napred uspesno, ostvarujuci rezultate i cineci preokret na bolje.

 

BIK

I u vasem slucaju sledi preokret na bolje jer ste na zivotnoj raskrsnici. Imate sansu novog zaposlenja i ucinite sve da vam se posreci. Necete imati mnogo izbora, pa ste u poziciji zvanoj uzmi ili ostavi. Sve je do vas.

 

BLIZANCI

Niste u poziciji da se nosite sa odredjenim problemima. Ipak cete morati da se snalazite onako kako morate. Niste ni svesni kako da se nosite sa jednom bliskom osobom koja vas brine. Vreme je da joj ocitate lekciju. Naredna tri dana mogu promeniti sve.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Imate razloga i za brigu, ali i da budete zadovoljni. Polako dovodite u red neke ozbiljne probleme. Od vas se ceka da budete svesni da mora da pustite neke stvari. Tamo gde nema resenja i gde ne zavisi od vas, ne mozete uciniti nista.

 

LAV

Nemate srece po pitanju jedne osobe  i mozda je vreme da odustanete. Probali ste da ucinite  preokret na bolje, ali ne ide. Sacuvajte svoj ponos i odustanite dok je vreme. Manje cete patiti.

 

DEVICA

Ovo ce biti tri dana za vase nove korake. Nadate se da ce biti uspesni i da vas za to nista ne sprecava. Vase srce vas vodi napred i vreme je da pokazete sta osecate i koji su vam planovi za dalje. Bice ovo tri dana za iznenadjenja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2