Cetvrtak,petak,subota:Slede tri dana za preokret na bolje!

Cetvrtak,petak,subota:Slede tri dana za preokret na bolje!

2024-04-17 Off By Admin

VAGA

Vasa sreca je da cete biti u prilici da vi odlucite. Od vas se ceka da vi odlucite sta vam je ciniti. Vase srce mora da dobro odmeri svoja osecanja prema jednoj osobi. I ako imate sanse u toj vezi, da ucinite preokret.

 

 SKORPIJA

U problemu ste sa vremenom, ali ste sami sebi krivi. Obavezujete se za nesto sto niste spremni da ispunite. Sada cete morati da date sve od sebe da postignete sve na vreme i u zadatom roku.

 

 STRELAC

Niko vamnije kriv sto ste se upustiliu veliki posao.  Zato ce trpeti neke velike stvari, pa cak i neke bliske osobe. Nece se samo drustvo zaliti da zapostavljate sve zbog posla. Zaplakace jedne lepe oci.

 

JARAC

Budite jaki da savladate sve prepreke i teskoce kojih ce biti. Od vas se ceka da budete jaci no sto i sami znate da jeste. Neke osobe koje nisu verovale u vas, iznenadicete svojim koracima.Vreme je da se pokazete u najboljem svetlu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Srce vam kuca i dalje i osecate blagu pobedu. Jednoj ste se osobi revansirali, jer ste se zakleli na to. Odavno ste trpeli njen pritiske i sada je vreme da ga udaljite iz svoje blizine. Bice to pravi korak koji vas vodi boljem.

 

RIBE

Imate mnogo obaveza ali se nadjite na nekoj sredini. Najbolje cete postici sve samo ako se dobro organizujete. Od vas se ocekuje kao i do sada da budete vredni, uporni i uzorni.  Sve cete postici vredno i valjano, bas kao sto ste i uvek. Za vas je sve moguce.

Stranice: 1 2