Nisu zasluzili toliku tugu:Ove zodijake ceka razocarenje i velika bol!

Nisu zasluzili toliku tugu:Ove zodijake ceka razocarenje i velika bol!

2024-04-18 0 By Admin

Svi mi pre ili kasnije dozivimo lepe i manje lepe trenutke. Nema coveka koji nije osetio ukus razocarenja, i spoznao osecaj slomljenog srca…  

 

 OVAN

Nazalost,vi ste znak koji mora da se spremi za  tugu.  Dani koji su pred vama ni u kom slucaju nece biti laki. Stvar je u tome sto ce doci do toga da se uverite da ste verovali pogresnoj osobi.  Vas problem je to sto ste pomalo naivni,  ali iznad svega, jako iskreni i dobri,  pa mislite da su svi takvi.

Slede vam dani tokom kojih cete patiti kao nikada do sada, i kada cete za vernog pratioca nazalost imati tugu. Ne ostaje vam nista drugo nego da krenete dalje, i da se fokusirate na sebe, na  ono sto vama licno treba za srecu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ceka vas razocarenje kada dodje do toga da vidite pravo lice te osobe, i ni u kom slucaju vam nece biti lako. Dok vi mislite da je ona iskrena, ona je zapravo kraj vas samo zato sto ima odredjenu vrstu koristi.  Istina je da ce vam slomiti srce, ali cete nakon svega moci da kazete da ste pronasli svoju iskrenu, pravu srecu. Morate proci kroz pakao da bi ste dosli do raja. Put do srece nikada nije lak, niti jednostavan, ali jedino vam ostaje da budete jaki i da izdrzite period koji sledi.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2