Obecana ljubav:Jedan znak ce biti izdan od onog ko mu se zaklinjao na ljubav!

Obecana ljubav:Jedan znak ce biti izdan od onog ko mu se zaklinjao na ljubav!

2024-04-20 0 By Admin

VAGA

Niste u mogucnosti da birate, pa je neko izabrao vas. Moracete da budete razumni i da mu pokazete da ste preboleli proslost.Ako sa njim zelite lepu buducnost, izjasnite se, i gradite je zajednicki. Ako ne, odmah mu recite da niste spremni za vezu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Postali ste nesigurni i u druge i u sebe, pa ste nervozni i neraspolozeni. Mozda tek snosite posledice nekih licnih gresaka.I da je tako, nista ne mozete popraviti, pa se ohrabrite. Vratite osmeh na lice i krenite u nove dane.Pred vama su nove mogucnosti.

 

STRELAC

Zelecete da se vezete za nekoga, a pritom ce se to desiti nenadano.Nekog cete sresti i necete znati u kom pravcu ide vase poznastvo.Odace vas obostrane emocije  i obecana  ljubav i sreca u svakom pogledu sto uputite jedno drugome.

 

JARAC

Ne znate sta ocekujete i cemu se nadati, ali pred vama su dani.Ne oklevajte da znate sta hocete, niti da to i pokazete. Nikad se ne zna sta vas ceka i sta nosi dan, i sta nosi noc.A vama se odavno sprema jedan novi i lepsi period.Bice to nagrada za vasa trpljenja.

 

VODOLIJA

Vama  je krenulo nesto i nekako sto vam ne ide u prilog.Naviknuti da budete svoj vodja u svemu, tesko cete moci da prihvatite ono sto sledi. Tesko vam ide  kada vam ukazuju na vase greske. Makar se svadjali sa najdrazim, tesko cete ih priznati.

 

RIBE

Vasa uprnost da razumete jedno bice, zaista je na nivou.Na zalost, i pored svega ne mozete da udjete u sustinu problema. Kao da ste dva razicita sveta, vreme je da se povucete i okrenete od nje.Mozda svesno cini da je ne mozete razumeti, niti opravdati njene postupke.

Stranice: 1 2