Tajne prorocanstva po ciganskim kartama: Ovim znacima je sudjeno nesto jako vazno!

Tajne prorocanstva po ciganskim kartama: Ovim znacima je sudjeno nesto jako vazno!

2024-04-20 0 By Admin

 LAV

Vi ste znak kojem ciganske karte otkrivaju da ste posebni. Posebni ste po svom karakteru, po svojoj dobroti, po tome sto uvek zelite da privucete paznju… Vi ste heroj i vi bez imalo sumnje umete da od  zivota uzmete sve sto vam se daje. Ne ocekujete da vam nesto padne sa neba ali svakako da mislite da je jako vazan faktor srece. Ukratko receno, mozemo da kazemo da veliku vecinu svojih zelja i ciljeva ostvarite   bas zato sto vas prati sreca.

Vazno je da dodamo da ste vi znak koji je pod zastitom Sunca. Sudjeno vam je da uvek imate  poriv

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

da napredujete i  nema sumnje da cete  zauvek biti znak koji ce da cini prava dela i nadje pravi  nacin da  ostvari svoje zelje.   No,  posteni ste kao igrac i nikada vam nece pasti na pamet da  ostvarite svoje snove na pogresan nacin. Vi ste osoba koja je postena ali i hrabra i moze se reci da imate petlju za sve u  zivotu. Ali, treba da naglasimo da ste bili i ostali osoba koja je najjaca cak i onda kada vas lome vetrovi zivota. I to je vasa posebnost. Ne odustajete od onog  sto naumite, ali isto tako   dobro znate kada je pravo vreme da nekim ljudima okrenete ledja  i kazete   zbogom. 

Ljubav je vasa snaga   i najvaznije vam je da imate kraj sebe one koje volite. No, ni u kom slucaju  ne prastate prevaru ali se mora reci i da ne varate iako imate niz prilika za to. U vasoj krvi je vernost i postenje.

Stranice: 1 2