Posledice ruzicastog meseca:  Nekome  sledi ostvarenje zelje koja mu znaci vise od zivota, jer je ruzicasti mesec doneo samo srecu!

Posledice ruzicastog meseca: Nekome sledi ostvarenje zelje koja mu znaci vise od zivota, jer je ruzicasti mesec doneo samo srecu!

2022-04-18 0 By Admin

Ruzicasti mesec je bio pre dve noci,ali se njegove posledice i dalje osecaju. No, posto je ovaj fenomen doneo lepe stvari, onda ce i njegov dalji uticaj biti lep…

 

 

    OVAN

Iako je prosao,ruzicasti mesec ce na vas  ostaviti jako lep uticaj. Jer, ako ce nekome dani do kraja meseca biti lepi onda ste to vi. Moramo da kazemo da je vrlo vazno da se zapitate sta je ono sto tacno zelite jer od toga zavisi  koliko cete srece imati u danima koji su pred nama.  Ukoliko se odlucite da slusate svoje srce, znajte da nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da ste napokon pronasli svoju srodnu dusu i krenuli putem emocija i iskrene srece.

Dakle,ako patite zbog osobe iz proslosti, znajte da vam sudbina daje novu sansu.l  I to je ono sto je najvaznije od svega buduci da je volite vise od svega. Nikada niste izgubili nadu da cete  se ponovo sresti i sada je doslo konacno vreme da se ta vasa zelja ostvari. Nemojte sebi da  uskratite srecu  cak i po cenu toga da  predjete preko svog ponosa. Ponos je najmanje vazan tamo gde ljubav caruje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo  da dodamo da nema  nimalo sumnje   je  posledica  ruzicastog meseca na vas znak velika bas zato sto je sudbina konacno resila da vas nagradi za sve lepe stvari koje ste do sada uradili, a nije da ih je bilo malo!

 

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2