U novoj sedmici aprila:Lav dobija ono sto zeli,a nekoga stize kajanje!

U novoj sedmici aprila:Lav dobija ono sto zeli,a nekoga stize kajanje!

2024-04-21 Off By Admin

 Verovali ili ne, pred nama je prezadnja sedmica meseca aprila. Evo sta donosi i kome se menja mnogo toga.

 

OVAN

U novoj sedmici aprila cete biti znak koji ce morati da donese neke odluke. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Doci ce do toga da upoznate nekoga ko ce biti spreman da vam svoju ljubav na delu dokaze. Imajte na umu da je ovo sedmica kada se sve menja.

 

BIK

Moramo da kazemo da ste znak koji ce stici do svog cilja. U novoj sedmici cete spoznati da ste voljeni. Da postoji neko ko je iskren i nesebican i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite ni u kom slucaju.

 

BLIZANCI

Ovo je prilika da vam krene na bolje. Ono sto treba da kazemo jeste da cete u novoj sedmici aprila biti iskreno srecni. Ovo je pravo vreme da razmislite da li zelite da se vratite na staze proslosti. Svakako je moguce da ce doci do nekih pomirenja. Odluka je na vama.

 

RAK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je sve moguce. Doci ce do toga da upoznate nekoga ko ce vas voleti iskreno. Stize vam period kada cete uspeti u svemu sto sledi i znajte da nema sumnje da je dovoljno da pozelite i sreca ce biti tu, zelje se ostvaruju.

 

LAV

Ludi ste od ljubavi i ma koliko da se vi borili, jedna osoba vam je vaznija od svega. Konacno cete uciniti ono sto nalaze srce i uciniti ono sto zelite. Nekome priznajte svoje emocije sto pre, jer ta osoba oseca isto.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Konacno cete uspeti u svemu sto zelite. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav na delu. Bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Jasno je da vam moze biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni. Ucinite ono sto nalaze vase srce jer iznenadjenja svakako slede. Sreca moze da usledi.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2