U naredna tri dana stizu zvanicne vesti ovim znacima!

U naredna tri dana stizu zvanicne vesti ovim znacima!

2024-04-22 Off By Admin

U naredna tri dana stizu zvanicne vesti ovim znacima!

OVAN

Vreme je da znate na cemu ste sa jednim kolegom i da podelite obaveze. Mada grabi vase poene, vi tacno znate sta hocete i koliko mozete. Zato vas niko nece prevariti i cekate zvanicne vesti od nadredjenih da se znaju rezultati.

 

BIK

Nalazite se na zivotnoj raskrsnici i ne znate sta cete i kojom stazom. Odredjene bliske osobe na vas vrse pritisak, pa vidite sta cete dalje. Dovoljno ste zreli da odlucite konkretno. Svi vam zele najbolje za vas.

 

BLIZANCI

Skupo placate podrsku koju dajete jednoj osobi. Kao da je slepa kod ociju, nikako da to i uvidi. Od vas se ceka da budete spremni ili da je spustite na zemlju, ili da okrenete ledja. Red je da vam pokaze da vam je zahvalna, bar.

 

RAK

Dosta ste nedostupni za jednu osobu, a ona zeli vasu blizinu. Pruzite joj ruku prijateljstva i pokazite da cete je saslusati. Mozda u prici oslusnete i neke zvanicne vesti koje ce se naci na tapetu. I bicete obradovani njima.

 

LAV

Vasa je sreca da se vodite odredjenim koracima i znate sta cinite. Bistri ste  i predvidljivi, pa tako izbegavate moguce sukobe. Zato ce vas jedna devica  provocirati da joj necete moci odoleti.

 

DEVICA

Budite svesni nekih svojih koraka i reci koje upucujete jednome lavu.  Budite odmereniji sa recima, jer vas reci mogu kostati. Mozda mu se dopadate, a on vidi da ga provocirate. Tako cete ga udaljiti od sebe.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2