Tri najlepsa dana u mesecu aprilu tek slede ovim znacima!

Tri najlepsa dana u mesecu aprilu tek slede ovim znacima!

2024-04-23 Off By Admin

VAGA

Konacno i vama slede tri lepa dana. Bice ovo tri najlepsa dana u ovom mesecu i radujte se sreci. Jedna ce vas osoba oduseviti i postacete  srecni, znajuci da vas voli. Uzvratite ljubavlju, jer cete biti srecnik tokom ovog meseca! Naredna tri dana donose mnogo toga.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Postajete jako osetljivi pa cete to pokazati ovih dana. Radujte se sto vas razume jedna osoba, ali budite oprezni. I vi uvek pokazete svoju reakciju na jednu malu sitnicu. Tako i sami mozete povrediti osecanja onih koji vas vole, a ne znaju da vam to i pokazu.

 

STRELAC

Pokazite vise osecanja prema jednoj osobi, ali tako da tacno pokazete sta osecate. Ako su u pitanju emocije vaseg srca, radujte se novoj ljubavi. Ali ako zelite samo prijateljstvo, ne dajite joj laznu nadu. Lazna nada ubija vise  od bolne istine.

 

JARAC

Moguci jasni koraci kojima cete konkretno izneti svoje zelje. Bicete  spremni da pokazete sta planirate, i sta vam je zamisao. Kada iskreno kazete sta zelite. Mozda vas jedna osoba podrzi u vasim zamislima.

 

VODOLIJA

Vasa sreca nece biti merilo vaseg raspolozenja. Bez obzira na neke lepse okolnosti, ipak cete se brinuti za jednu osobu. Ona ce vam davati negativnu energiju i budite ubedjeni da je najbolje da sve prepustite slucaju.

 

RIBE

Ljubav je korak koji vas moze obradovati, ali i razocarati i rastuziti. Zato pazite sta cinite i kako se ponasate prema onoj koju volite. Ovih dana morate pokazati maksimalnu paznju onoj koja to i ocekuje. Saslusajte je, pitajte je za misljenje i jednom recju  je uvazite.

 

Stranice: 1 2