Nocas je pun mesec:Evo kome donosi srecu,a kome ostavlja tuzne posledice!

Nocas je pun mesec:Evo kome donosi srecu,a kome ostavlja tuzne posledice!

2024-04-24 Off By Admin

 

 JARAC

Dragi jarcevi, moramo da kazemo da je doslo vreme za promene. Da ste vi znak koji ce uspeti u svemu sto naumi. Vama ce pun mesec doneti pozitivna desavanja bez imalo sumnje. Vazno je da se fokusirate na buducnost. Ako budete gledali u proslost znajte da su sanse da se razocarate jako velike.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da je bitno da budete iskreni i da idete korak po korak ka svom cilju jer vi to zapravo i zasluzujete. Ovo je vreme kada morate da uzmete svoj zivot u svoje ruke.

Moramo da kazemo da ce neki pripadnici vaseg znaka  u danima koji su pred nama odluciti da se vrate nekome iz proslosti. Odluka je samo na vama ali je vazno da kazemo da se ponasate u skladu sa situacijom. Ako toj osobi date priliku i pomirite se sa njom, znajte da je moguce da ce vam ponovo slomiti srce. To su posledice koje moze da ostavi pun mesec. Razmislite o tome i znajte da bi bilo najbolje da u danima koji su pred nama slusate svoj razum. Ako budete marili za glas srca velike su sanse da cete se ponovo razocarati. A onda cete kriviti i sebe sto ste dali jos jednu sansu nekome ko nikada nije znao da vas voli.

Stranice: 1 2