U tri dana bumerang emocija: Vodolija cuti, Strelac i Skorpija porazeni, Bikovi slave…

U tri dana bumerang emocija: Vodolija cuti, Strelac i Skorpija porazeni, Bikovi slave…

2024-04-25 Off By Admin

U tri dana sledi bumerang emocija, i to sve po zasluzi! Neki cute, neki su porazeni, dok ce neki i da slave…

OVAN

Naredna tri dana donose mnogo toga. Samo napred i ne brinite se, niti se plasite za bilo sta. Vi ste i odgovorni i dosta zreli da biste mogli da pogresite. Vi tacno i nepogresivo znate koje su vase snage kojima raspolatete. Idete u skladu sa mogucnostima.

 

BIK

Budite odgovorni i pokazite da necete pokleknuti. Na pravom ste putu da uspete i da se konacno osamostalite. Ovo su dani u kojima vase srce slavi. A zasto, to je vasa mala tajna.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ponasate se uzorno i tako zelite ad date sliku sebe. Koga cete ubediti iko ce poci za tom slikom, tek cete videti. Vase je samo da budete na nivou zadatka i da ostanete kakvi i jeste.

 

RAK

Zalud se trudite da jednoj skorpiji dokazete neke stvari. Ona vas jednostavno ne slusa. Zato se nemojte upustati u dublje rasprave. Sve dok tera po svome, ne vredi. Uvidece da je pogresila.

 

LAV

Pokusavate biti odmereni i da se drzite po strani. Ipak, kada su neke stvari u pitanju, necete bas uspeti. Vase namere jesu korektne, ali  jednoj osobi ce biti beznacajne. Zasto ste onda vi tako tolerantni?

 

DEVICA

Pustite  da se slegnu neka desavanja pre nego pocnete traziti nesto. Svakako da biste imali mnogo toga da prigovorite svome partneru. Za sada postupite mudro, dok se ne slegne prasina.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2