U tri dana bumerang emocija: Vodolija cuti, Strelac i Skorpija porazeni, Bikovi slave…

U tri dana bumerang emocija: Vodolija cuti, Strelac i Skorpija porazeni, Bikovi slave…

2024-04-25 Off By Admin

VAGA

Osecate da vas prate dani koji nisu po vasoj volji. Da li ste to necim zasluzili ili ste samo neko kome ne ide kako valja? Budite svesni da vas ceka dosta toga tako da morate sve da prihvatite sto vam zivot nosi.

 

SKORPIJA

Osecate se porazeno od strane jedne osobe. Mada ste u nju zaljubljeni i volite je, ona vas i dalje ignorise. Nemojte vise da se nervirate jer vas ocigledno ne zeli pored sebe. I pomirite se da ste porazeni. Tokom naredna tri dana cete nauciti jednu lekciju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Bicete u poziciji koja nece ici na vasu ruku. I bas kada ste mislili da ste na dobitku, vi cete biti porazeni. Bice vam tesko da to prihvatite. Posebno teze, sto ce to da zna i vasa okolina.  Vazili ste za nepobedivog.

 

JARAC

Osecate pritisak okoline zbog jedne osobe. Vama za sada nije jasno zasto, ali izgleda da vasa okolina bolje vidi od vas. I dok ste vi zbunjeni, njima je jasno da se zaljubljujete. I to bas u nekoga koga smatraju da nije za vas.

 

VODOLIJA

Mozda ste premalo pricali da biste sada cutali previse. Zasto i koji je razlog vaseg cutanja u zadnje vreme? Ako vas je neko povredio, pokazite da nije vredan truda. Ako je nesto drugo u pitanju, poverite se najblizem prijtelju. Ucinite bilo sta, samo nemojte cutati.

 

RIBE

Imali ste suvise prilika da ispravite neke staze, ali niste. Sada je ono sto je tu i vi se morate miriti sa time. Drugim recima, nece vam ovi dani po zelji, ali svima se desava promena raspolozenja. Uvek mozete uticati na bolje dane i lepse zivotne prilke. Naredna tri dana donose iznenadjenja.

 

Stranice: 1 2