Subota,nedelja,ponedeljak:Blizancima novac,Bikovi u dilemi,Skorpija se inati…

Subota,nedelja,ponedeljak:Blizancima novac,Bikovi u dilemi,Skorpija se inati…

2024-04-26 Off By Admin

U naredna tri dana slede novac, inat, bes, ali ce biti i lepog raspolozenja…

OVAN

Subota,nedelja i ponedeljak mogu da donesu mnogo toga. Od vas se ceka da budete osoba od poverenja jednoj vagi. Verujte da ceka na vas i da se trudi da vas ima u svojoj blizini. Za sada u vama gleda prijatelja ali se pocinje zaljubljivati u vas.

 

BIK

U dilemi ste i nadate se da necete biti jos dugo. Vreme je da resite neke svoje dileme kojim ste duze vreme zaokupljeni. Ucinite sve da vam se raspetljaju neke situacije i da znate na cemu ste!

 

BLIZANCI

Dobicete novac kojem se ne nadate, a koji ce vas obradovati. Taman ce vam pokriti izdatke koji ce se u medjuvremenu pojaviti. Bice to mali bonus koji ce vam dobro doci. I popravice vase raspolozenje. Subota,nedelja i ponedeljak donose nesto lepo.

 

RAK

Cekate na jednu osobu da vam se posveti i da vam pruzi  punu paznju. Ako je do sada i bezala od vas, sada je red da vam otvori srce. Zasto da bezi od ljubavi kada  su vasa osecanja obostrana?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Pokazite da cete se znati snaci u haosu desavanja koja slede. Morate znati koji su vam prioriteti. Zato se odlucite sta ce biti najvaznije da resavate dok ste u haosu. Obratite paznju i na jednu devicu.

 

DEVICA

Pokusavate da doprete do jednog lava koji vas ne primecuje. Naterajte ga da se usmeri ka vama. Nece vam biti jasno kako, ali morate naci nacina. Do vas je da se potrudite da vam bude daleko bolje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2