Subota,nedelja,ponedeljak:Blizancima novac,Bikovi u dilemi,Skorpija se inati…

Subota,nedelja,ponedeljak:Blizancima novac,Bikovi u dilemi,Skorpija se inati…

2024-04-26 Off By Admin

VAGA

Budite odgovorni i pokazite jednome lavu da vas zanima. Budite odlucni u onome sto zelite. Vazno je da znate da ste voljeni i da je moguce da budete srecniji nego ikada do sada. Dajte sebi vremena da spoznate sta je ono sto zelite. Subota,nedelja i ponedeljak ce doneti iznenadjenja.

 

SKORPIJA

Tera vas inat kojim ste spremni da se borite. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas, ali da bi ste bili srecni morate da nadjete nacina da se resite nekih dilema iz proslosti. Dajte sebi vremena da shvatite sta hocete i sta je za vas u ovom trenutku najbolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

STRELAC

Vazno je da kazemo da ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Sve ostalo je samo na vama. Voljeni ste i volite. Bitno je da ne ocekujete cudo vec da uzivate u onome sto vec imate. Vas neko voli iznad svega. Mislite o tome, i znajte da ce sve doci na svoje.

 

JARAC

Vazno je da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Krenite ka svom cilju, slede vam dani kada ce vam neko na delu svoju ljubav dokazati i pokazati. Bice ovo jako lep period bez imalo sumnje za vas.

 

VODOLIJA

Morate da znate da je doslo vreme za iznenadjenja. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju emociju dokaze i pokaze na delu. Ljubav vam kuca na vrata, a vi ste neko ko ce moci da kaze da je konacno i dobio ono do cega mu je stalo. Krenite ka svom cilju i uzivajte u naletu emocija.

 

RIBE

Ovo je period za promene. Dani koji slede ce doneti mnogo toga. Imajte na umu da postoji neko ko vas voli iskreno. Neko ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Naredna tri dana svakako da mogu da donesu iznenadjenja koja sada ne ocekujete.

Stranice: 1 2