Ovan:Jedan,jedini,najlepsi i nezamenjivi!

Ovan:Jedan,jedini,najlepsi i nezamenjivi!

2024-04-28 Off By Admin

 Ovan je znak koji tacno zna sta je ono sto hoce. Znak koji ima stav, znak koji je spreman da se bori za ono do cega mu je zapravo stalo.

 

Ovan. Prvi znak u zodijaku. Znak koji ima dusu, znak koji voli iskreno, koji se posvecuje, voli, cini sve za one do kojih mu je stalo. Ovan je znak koji ima naviku da se bori za svoje zelje. I u velikoj vecini slucajeva, ovo je znak koji se bori za ono do cega mu je stalo, i dobija to sto zeli. No, svakako, uvek, na svaki nacin, posteno, jer ovan ne gradi svoju srecu bas nikada na osnovu tudjih suza.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da kazemo da je ovan znak koji je spreman da se bori za svoje zelje. Ali, ovo je znak koji veruje u karmu. Ukratko, ovan ima stav, veruje u moralna nacela, i svakako da ih ima, i da zivi po njima. On ne radi ono sto ne zeli da se desi licno njemu, sto je za svaku pohvalu.

Veruje se da je ovan znak koji ima najbolju dusu u celom zodijaku. Ne ume niko kao on da voli, ali ne ume kao on niko ni da prasta, sto je jako vazno da naglasimo.

Ovan je neko ko ume da da drugu sansu, ponekad i trecu, ali kada jednom odluci da ode, otisao je jednom, ali za sva vremena. To je ono sto moramo da kazemo.

U stanju je da oprasta mnogo, ali nikada mu nece pasti na pamet da predje preko izdaje, preko prevare. Onaj ko se usudi da ovna prevari, moze da bude siguran da ga je izgubio za sva vremena. Dakle, ovan ume da prasta, da voli, da razume, ali kada odluci da ode… Nista na svetu ne moze da ga ubedi da se vrati. Mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2