Period od 29.aprila do 6.maja:Evo kome ce ovo biti najlepsa sedmica u zivotu!

Period od 29.aprila do 6.maja:Evo kome ce ovo biti najlepsa sedmica u zivotu!

2024-04-28 Off By Admin

 Ako ste rodjeni u ovim znacima zodijaka, imajte na umu da vam sledi sedmica koju cete pamtiti mozda cak i do kraja zivota.

 

 VODOLIJA

Sedmica koja je pred nama ce doneti pravu srecu. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Ono sto je jasno, vi cete moci da kazete da vam se vratila osoba iz vase proslosti. Jasno je da je neko shvatio koliko vi vredite. Neko sa vama zeli da nastavi tamo gde je stalo.

Ljubav vam kuca na vrata, ali odluka o tome hocete li vi toj osobi dati priliku je ipak na vama. Velike su sanse da vam je ta osoba slomila srce, ali moramo da naglasimo da je ona u medjuvremenu shvatila istinu. Da je zapravo vise povredila samu sebe, jer je zapravo nikada niko nije voleo onako kako bi ste vi zeleli i onako kako i jeste. Time sto je vama mozda slomila srce, vise je povredila sebe, jer je izgubila osobu koja je bila spremna da za nju uradi sve na svetu, sto je vrlo vazno da kazemo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Sa druge strane, vodolije koje su sada u vezi ce moci da kazu da im je ova sedmica donela iznenadjenje na polju ljubavi. Mozda cete dobiti dokaz ljubavi u vidu prstena ili prosto pocetka zajednickog zivota, sto je vrlo vazno da kazemo.

Ako niste spremni na tako veliki korak, u redu je, ali recite to. Samo nemojte davati laznu nadu niti ostajati tamo gde vam zapravo nije lepo.

Za kraj moramo da napomenemo, ova sedmica moze da bude i prilika da vam krene na polju karijere. Da je vrlo moguce da cete dobiti poslovnu sansu, ponudu, i da ce to biti zapravo nagrada vaseg rada i truda. To je vrlo vazno. Nemojte sumnjati u sebe i u svoje kvalitete i sposobnosti.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2