Tokom naredna 72.sata:Najsrecnije minute tek slede ovim zodijacima!

Tokom naredna 72.sata:Najsrecnije minute tek slede ovim zodijacima!

2024-05-02 Off By Admin

Tokom 72.sata tek slede najsrecnije minute u zivotu ovih zodijaka!

OVAN

Brojite minute do svoga cilja, a jedini je susret sa nekim. Za sada samo sa nekim, ali cete uciniti da vam bude neko poseban. Bas kao sto cete uciniti sve da i vi toj osobi postanete neko poseban.

 

BIK

Smatrate da je ovo vase vreme i da u tom vremenu slede sve vase borbe. Borba za ljubav i za srecu koju vidite u samo jednoj osobi. Tako cete uciniti sve da se izborite da vam se uzvrate ljubav za ljubav. Bice to minute za pamcenje.

 

BLIZANCI

Prati vas novcana sreca mada ste jos uvek iznenadjeni kako! Valda ste pod zastitom zvezda bas u momentima nemoci.  Ovih dana cete raditi i ici za svojim obavezama. Mozda je red na emotivnu srecu i vase emotivno polje.

 

RAK

Ocekujete da vam se dese neke bolje prilike i da i vi imate svoje srecne minute. Do sada niste imali najsrecnije  minute, ali mozda vam upravo uslede. A vasa zelja je da budete u blizini jednog lava. Mozda vam se desi obostrana ljubav koju sada ne slutite!

 

LAV

Vasa je sreca da se mozete osloniti na odredjenu osobu. Toliko je dobra da je ne zasluzujete, ali vas voli. Voli vas svim srcem i jedino sto zeli jeste da vam se nadje u blizini. Nemojte je ignorisati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Vasa sreca se okrece i vase zivotno kolo se menja. Pokazite da cete se boriti da se okrene na bolje, ako ne na srecu. Za vas ce sreca biti i da imate lepe minute sa osobom do koje vam je stalo. Da ste bliski mislima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2