Horoskop od 6. do 13.maja:Kakva luda sreca u najavi i ljubav o kakvoj ste mastali!

Horoskop od 6. do 13.maja:Kakva luda sreca u najavi i ljubav o kakvoj ste mastali!

2024-05-02 Off By Admin

Dragi nasi, pred vama je horoskop za sledecu sedmicu, za period od 6. do 13. maja.

 

  OVAN

Luda sreca u najavi. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da za neke znakove sledi period promena. Ljubav sledi, i jasno je da ce neko moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo. Razmislite o tome.

 

BIK

Morate znati sta je ono sto zelite. Neke odluke vas cekaju u danima pred nama. Ljubav je tu, i vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo. Razmislite o tome. Znajte da ce i nemoguce biti moguce u danima koji slede.  Sreca ce doci sama od sebe.

 

BLIZANCI

Ono sto je vazno da znate jeste da je ovo period za promene. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je uspeo ono o cemu je mastao. Sreca ce uslediti u vasem zivotu, a ako ce neko moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo onda ste to vi. Razmislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Moramo da kazemo da je vazno da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je iskren u svojim namerama i planovima sa vama. Sledi vam divan period i nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da ste dobili ono sto ste zeleli.

 

LAV

Konacno je doslo vreme za promene. U sledecoj sedmici cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Nemojte obecavati mnogo vec uzivajte u onome sto zelite. Ovo je vas srecan period i promene itekako mogu da uslede.

 

 DEVICA

Ovo je prilika da  vam krene na bolje. Da upoznate nekoga ko bi mogao da vas voli na pravi nacin. Nemojte ocekivati cudo vec uzivajte u onome sto vec imate. Ovo je prilika da dobijete ono o cemu ste mastali i sreca bez imalo sumnje moze i da usledi.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2