Naredna tri dana ce biti dani lazne nade i bolnih istina!

Naredna tri dana ce biti dani lazne nade i bolnih istina!

2024-05-03 Off By Admin

Naredna tri dana ce biti dani lazne nade i bolnih istina ovim znacima!

OVAN

Naredna tri dana ce doneti iznenadjenja. Vreme je da istina zablista kao sunce u vasem zivotu. Ako vec dugo resavate nesto i u dilemi ste, sada je red za definitivna resenja. Mozda ce pasti neke odluke i radujte se tome. Saznacete nesto sto ce vas usreciti.

 

BIK

Ovo su dani koje delite pola na odusevljenje, a pola na nesto sto jos ne prihvatate. Upali ste u radno kolo i jednostavno vas teraju obaveze. Za vas je to turbulentan tempo, ali jaki ste vi. Mozete se nositi sa njime. Naredna tri dana ce promeniti mnogo toga.

 

BLIZANCI

Vreme je za malo zatisje i da se zna sta cete dalje. Od  vas se ocekuje da budete  spremni da ispunite sve obaveze, ne samo svoje. Jedna osoba  se mnogo oslanja na vas i vreme je da joj ocitate lekciju.

 

RAK

Dugo ste gajili laznu nadu da cete konacno srediti neke stvari. Kako stvari stoje ovih dana vas ceka kraj laznim nadama. Vreme je da prava istina izadje na videlo dana i da shvatite da nista ne mozeze uciniti. Bolja vam je istina, no lazna nada.

 

LAV

Nadali ste se da ce vam se pribliziti jedna skorpija. Ma sta vi ucinili, njoj nije dovoljan dokaz ljubavi. Morate razmisliti zasto je tako. Ili vas ne voli dovoljno da bi bila sa vama, ili ceka na vas potez?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Pokazite da ste spremni na nove korake u danima pred vama. Mada vam nece biti bas najbolji, spremni ste ih docekati. Odavno razmisljate sta uciniti u slucaju da usledi neprijatno iznenadjenje. Naredna tri dana ce biti prilika da naucite lekciju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2