Horoskop do 9.maja:Ljubav sledi za ove znakove zodijaka!

Horoskop do 9.maja:Ljubav sledi za ove znakove zodijaka!

2024-05-02 Off By Admin

Horoskop za narednih sedam dana za sve znakove zodijaka. Vreme je za velika iznenadjenja.

 

 OVAN

Vreme je za ljubav. Vreme je da vam se desi nesto lepo. Vi ste znak koji je dugo cekao na srecu, ali moramo da kazemo da je doslo vreme da vam krene na bolje. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu, ali znajte da je sve moguce.

 

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ljubav doci sama od sebe. Mozda to nece biti sutra, ili za par dana, ali je jako vazno da sada budete strpljivi. Bice ovo vas srecan period i ako ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli, onda ste to vi. Nemojte ocekivati mnogo.

 

BLIZANCI

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Uzivajte u svemu sto sledi i radujte se svemu sto sledi. Neko je spreman da vam svoje emocije dokaze na delu. Cini se da ce sve biti moguce i da za vas tek sledi jedan jako lep period. Mislite o tome.

 

RAK

Konacno su pred vama dani za iznenadjenja. Narednih sedam dana ce doneti promene, a vi ste znak koji ce do 9.maja moci da kaze da je napokon i dobio srecu o kojoj je mastao. Bice ovo vas srecan period, ali dajte sebi vremena da shvatite sta zelite. To je jako vazno.

 

 LAV

Narednih sedam dana donosi promene. Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Ali, imajte na umu da su velike sanse da ste dali svoje srce nekome ko ne zna da ceni ono sto sa vama ima. Sve ostalo je na vama, dajte sebi vremena da spoznate sta je ono sto vam treba.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Konacno su pred vama dani za iznenadjenja na bolje. Neke promene bez imalo sumnje mogu da uslede. Jednom lavu je stalo do vas i ako odlucite da mu date priliku nema nimalo sumnje da bi mogao da vas usreci na pravi nacin. Onako kako ste i zeleli.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2