Ponedeljak,utorak,sreda:Tri turbulentna dana za tri zaljubljena zodijaka!

Ponedeljak,utorak,sreda:Tri turbulentna dana za tri zaljubljena zodijaka!

2024-05-05 0 By Admin

Slede tri turbulentna dana za tri zaljubljena zodijaka…

OVAN

Tri turbulentna dana slede za tri zodijaka. Necete biti medju njima, ali se mozete truditi da vasi dani budu mirni. Mozda budete iznenadjeni nekom situacijom koja ce vas naci nespremne.  Radujte se jer ce biti nesto povoljno.

 

BIK

Budite odlucni da se smirite i da sami sebi ne pravite  dramu. Ovo ce biti turbulentni dani i vi ste jedan od zodijaka koji ce ih imati. Osecate se zaljubljeno i sve vam se pomesalo u glavi. Mozda da  probate da otkrijete osecanja za pocetak.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Opet su pred vama velike obaveze i mnogo cete raditi. Pokazite da znate da se odazovcete svemu. Neko ce vas posmatrati i napravice vam korak da vam se priblizi sto vise. Odglumite malo da ste nezainteresovani.

 

RAK

Ne znate kako da se postavite i kako da  se ponasate  sa jednom devicom. Ne zelite biti u njenoj senci, ali joj necete dati ni za pravo. Umislja da moze svasta  i nipodastava vasa osecanja. Vreme je da joj kazete  da se ne date nipodastavati.

 

LAV

Niste svesni sta vas ceka, a bice to neka  losa desavanja. Ne toliko losa sto se tice desavanja po vas, koliko turbulentna. Zaljubicete se i bice to luda osecanja koja  ce vas  poneti. I koja ce vas nositi ovih dana.

 

DEVICA

Imate puno pravo da se radujete i da budete svesni da slede bolji dani. Ipak cete moci da se opustite, i da uzivate. Ovo ce za vas biti dani puni osecanja, puni ljubavi. I vreme je da se okrenete boljim desavanjima. Konacno!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2