Horoskop za narednih 15.dana:Rak zadovoljan,Vaga donosi odluke,Jarac srecniji nego ikada pre…

Horoskop za narednih 15.dana:Rak zadovoljan,Vaga donosi odluke,Jarac srecniji nego ikada pre…

2024-05-06 Off By Admin

 U narednih 15. dana neko je zadovoljan, neko donosi vazne odluke, neko srecnoiji nego pre…

 

OVAN

Narednih petnaest dana donose promene. Bicete spremni  na sve za radi svoga uspeha. Da radite mnogo, da se zrtvujete, ali samo jer ste uvereni da cete uspeti. Ono sto ste sebi zacrtali mora biti tako kako ste i zamislili. I ucinicete sve da se zna da ste ostvarili cilj.

 

BIK

Jasno vam je da  se morate miriti sa odredjenim cinjenicama. Sami ste usli u nesto sto nije za vas i sada ste u bezizlaznom stanju. Ne svidja vam se nova radna okolina, ali  morate trpeti, ma kako da vam je. Bice da cete  tek sada videti kako vam je tesko i da niste znali da cenite ono sto ste imali. Narednih dana donosi niz desavanja.

 

BLIZANCI

I dalje ce vas pratiti vasa novcana sreca, jer su zvezde na vasoj strani. Ne prodje puno vremena a da se nadjete u losoj finansijskoj sitruaciji. Ipak, kada vam je najteze, nekako vas prati sreca. I dalje cete imati novcane srece, a da ni sami necete moci da poverujete.

 

RAK

Necete se zaliti u narednom periodu jer ce vam biti lepo. I ne samo da ste skromni, vec cete zaista biti zadovoljan covek. Taman za toliko da se imati zasto radovati jer vam je konacno sve krenulo. Nekada vam krene i nenadano.

 

LAV

Budite mnogo odlucniji nego sto to drugi znaju. I duplo vise nego sto znate da jeste. Ovo ce biti dani velikih promena i vreme je da se zna sta vam je ciniti. Nadjite neki odredjen pravac kojem cete sami odrediti cilj.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Desice vam se susret kojem se ne nadate i koji ce vam se pokazati putokazom. Bice to nesto kao polazna tacka na neke odredjene korake dalje. Od vas se ceka da budete  mnogo spremniji da odredite pravac kojim cete ici.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2