Majsko razocarenje:Najlepsi mesec u godini razocarace bas ove zodijake!

Majsko razocarenje:Najlepsi mesec u godini razocarace bas ove zodijake!

2024-05-07 Off By Admin

Najlepsi mesec u godini razocarace ove zodijake!

 

OVAN

Radite na tome da se pospese neki vasi koraci, ali nemate pomaka sa njima. Ucinite vi nesto konkretno da bude na bolje. Cak i ako ne ide nikako, ucinite neki rez da vas ne stigne razocarenje meseca.

 

BIK

Ocekivali ste daleko vise i daleko bolju situaciju. Ipak se morate i sami truditi da nesto menjate. Sada ste na putu odluka i ucinite sve da vam se usklade vase misli i da donesete najispravnije odluke.

 

BLIZANCI

Remete vas neke vase misli vezane za jednog raka. Jednostavno se zaljubljujete, ali necete sebi da priznate. Ne dajte da vas zbunjuje srce kada je sve kristalno jasno sa vase strane. Nadate se drugoj strani da vam nece prirediti razocarenje.

 

RAK

Budite svesni da vas neko gleda, ali ne zato sto ima lose namere. Ljubav je to zaigrala ulogu u vasem zivotu,  ali se plasite osecanja svoga srca. Samo slusajte srce i pustite ga da vas vodi. Necete pogresiti.

 

LAV

Bice da je ovo najlepsi mesec u godini koji cete ikada imati.  Najbolje vreme da se zaborave svi losi dani i bolna desavanja. Ako ste imali razocarenja u ljubavi, sada je red na srecu.

 

DEVICA

Budite svesni da morate biti jaki, cak jaci no ranije. Pred vama je jedan odredjen korak koji ce se pokazati ispravnim. Podrska jedne osobe ce vam znaciti vise no ikada pre. Stize vam u pravi cas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2