Dani do kraja sedmice:Astro desavanja do 13.maja za sve znakove zodijaka!

Dani do kraja sedmice:Astro desavanja do 13.maja za sve znakove zodijaka!

2024-05-07 Off By Admin

   Ova majska sedmica ce ostati zauvek upamcena u srcima nekih znakova zodijaka.

 

OVAN

Do kraja sedmice slede lepe stvari. Vi cete biti jedan od znakova koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Imajte na umu da je vazno da uzivate u svemu sto sledi i da se radujete jer lepi trenuci tek stizu.

 

BIK

Jako je vazno da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko ko je iskren, ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na deu. Mislite o tome. Nemojte odustajati od onog sto zelite jer ste nikada blize svom cilju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Konacno, dolaze dani za promene na bolje. Do kraja ove sedmice vam sledi ostvarenje jedne velike zelje. Bitno je da  znate da ne treba da obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Sledi prava ljubav.

 

 RAK

Konacno ce ovo biti dani za velike stvari. Ucinite onako kako vam nalaze srce. Neki rakovi iskreno zele da nastave tamo gde su stali sa osobom iz proslosti. Ni u kom slucaju ne treba da obecavate i dajete laznu nadu.

 

 LAV

Dani do kraja sedmice ce biti jako zanimljivi kada ste vi u pitanju. Pre svega ce doci do toga da vam se ostvari jedna velika zelja. Da dobijete ono sto zelite i da cinite onako kako vam nalaze srce. Ako zelite pomirenje sa nekim, sada je pravo vreme da se desi.

 

 DEVICA

Ovo je period kada cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Jednom raku je stalo do vas i voli vas vise nego sto vas je iko ikada ranije voleo. Samo je vazno da ne obecavate u prazno. Budite iskreni.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2