Ovan:Ne govorite mu da nesto mora jer nece hteti iz inata!

Ovan:Ne govorite mu da nesto mora jer nece hteti iz inata!

2024-05-07 Off By Admin

 Ovan. Prvi, jedini, znak sa najvecim srcem, i dusom za pozeleti.

 

Ovan je znak koji dobro zna da zivot nije lak. Ali, ovo je znak koji je jak, snazan, uporan, borben. Znak koji je odan, znak koji voli svim srcem i koji je jako poseban i ponosan na to sto jeste.

Ono sto je najlepse kada je ovaj znak u pitanju je ta njegova velika dusa. Ta njegova sposobnost da prasta, da tolerise, da da drugu, trecu, petu sansu, ako treba. On nikada ne gubi veru u to da se ljudi menjaju, i da i od najgore osobe na svetu moze da postane najbolja. Ali, iako je ovo znak koji oprasta kao niko na svetu, on odlicno zna gde su mu granice. A kada je jednom predje, kada jednom dodje do toga da ga neko toliko povredi da ovan odluci da ode, da okrene ledja, onda je to uradio za sva vremena, i nakon toga nema nazad, nema izvini, nema oprosti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovan  je neko ko moze da prasta kao niko ali ko nikada, bas nikada nece preci preko izdaje. Ako mu jednom slomite srce tako sto cete ga izdati, onda znajte da vas je zauvek precrtao iz svog zivota, pa cak i ako vas voloi najvise na celom svetu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2