Mlad mesec u Biku 8.maja:Carolija za ova tri znaka zodijaka!

Mlad mesec u Biku 8.maja:Carolija za ova tri znaka zodijaka!

2024-05-07 Off By Admin

 Mlad mesec je u znaku bika. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce ovim znacima doneti ostvarenje jedne velike zelje!

 

 RAK

Dragi rakovi, mlad mesec u znaku Bika ce vama doneti mnogo toga lepog. Moramo da kazemo da je doslo vreme da se i u vasem zivotu desi prava ljubav. Da i vama konacno krene i da dobijete priliku da se uverite u to da vas neko voli iznad svega.

Naredni period ce doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Znak ste koji je dugo patio zbog ljubavi, ali svemu tome konacno dolazi kraj. Naime, mlad mesec u znaku bika, vama donosi ljubavnu caroliju. Da upoznate nekoga ko ce biti spreman da vas voli na pravi nacin, nekoga ko vam nece dati laznu nadu, nekoga ko ce umeti da vam pruzi ono sto zasluzujete.

Mozda ce za to trebati mnogo vremena, mozda ce to biti, za pocetak, samo jedno lepo prijateljstvo, ali je cinjenica da su velike sanse da ce mlad mesec i njegov uticaj da vam donesu ostvarenje velike zelje. Razmislite o tome i fokusirajte se na svoje zelje i potrebe. Dajte sebi vremena da spoznate sta je ono sto je zapravo za vas najbolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Mlad mesec je u vasem znaku. I dalje traje sezona vasih rodjendana. Samim tim, ovo je period kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Neke vase zelje ce konacno biti ostvarene, a vi blizu svog cilja.

Nije nemoguce da ce doci do toga da upoznate nekoga ko bi mogao da vam svoju emociju dokaze na delu, nekoga ko razume kroz sta ste prosli, jer je i sam patio zbog ljubavi.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da se neke zelje ostvare, i da vam krene i na polju karijere. Neki bikovi ce dobiti poslovnu ponudu koja ce biti olicenje svega onoga o cemu ste mastali. Ovo je vreme kada ce vam krenuti u zivotu i bez imalo sumnje nastupa carolija i ostvarenje zelja na koje ste mozda jako dugo cekali.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2