Za ova tri znaka,sedmica od 13. do 20.maja ce biti najlepsa!

Za ova tri znaka,sedmica od 13. do 20.maja ce biti najlepsa!

2024-05-12 Off By Admin

  Pocinje treca sedmica meseca maja. U periodu od 13. do 20.maja, za ova tri znaka ce i nemoguce postati moguce. No, polako…

 

 VAGA

Sedmica koja je pred nama ce vama doneti ostvarenje velike zelje. Cinjenica je da vi vise od svega zelite da volite i da budete voljeni. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo.

Cini se da je konacno doslo vreme da se uverite u neciju ljubav. Znak ste koji je imao tu nesrecu da se uvek zaljubi u pogresne ljude, ali sada je konacno vreme da upoznate nekoga ko bi mogao da vas voli na pravi nacin. Ova sedmica itekako moze da bude nagrada karme za sva vasa dobra dela, i nema nimalo sumnje da ste srecu konacno zasluzili i docekali.

Dalje, za pripadnike vaseg znaka koji su sada u vezi, ova sedmica ce biti ujedno i dani kada ce im voljena osoba dokazati ljubav na delu. Razmislite o tome, posvetite se sebi i uzivajte u svemu sto sledi. Naravno, treba da znate jedno:Voljena osoba je iskrena, i iskreno joj je stalo. Nemojte obecavati ono sto niste spremni da ispunite. Vazno je da budete iskreni prema sebi, samo tako cete biti srecni!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Vi ste prosli mnogo toga. Patili ste, bili ste razocarani, tuzni, ostavljeni i jos mnogo toga. Ali, sada je pred vama  period kada cete uspeti da neke stvari u svom zivotu promenite. Naime, vama sledi ostvarenje jedne velike zelje u sedmici koja je pred nama.

Ovo ce biti sedmica kada ce slobodne skorpije vrlo verovatno doziveti ljubav o kojoj su mastale. Bilo je i vreme da upoznate nekoga ko ce umeti i znati da vas voli na pravi nacin. Treba da imate na umu da je i ta osoba ranije patila, bivala razocarana i tuzna, i da i njoj treba isto sto i vama-prava ljubav. Neko da je voli, da joj se nadje, da je razume, pazi, pomogne joj u svemu. Mislite o tome.

Takodje, ovo ce biti sedmica tokom koje vam sledi ostvarenje zelje kada je karijera u pitanju. Mnogo cete raditi, i to je izvesno, ali isto tako, nema sumnje da ce ovo biti dani kada cete shvatiti da se sve i isplati.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2