Ponedeljak,utorak,sreda:Vreme je da ovi znaci dobiju srecu koju zasluzuju!

Ponedeljak,utorak,sreda:Vreme je da ovi znaci dobiju srecu koju zasluzuju!

2024-05-12 Off By Admin

Dragi nasi,pred vama je horoskop za prva tri dana u novoj sedmici.

 

OVAN

Vreme je da dobijete ono sto zelite. Da se konacno okrene kolo vase srece i da vam krene na svim poljima. Jasno je da ste dugo patili ali svemu losem konacno dolazi kraj. Neko je spreman da se bori za vas.

 

BIK

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se fokusirate na sebe. Vi ste znak koji je oduvek pokusavao da cini dobro svima oko sebe. E, sada imate priliku da ucinite nesto kako bi vama samima bilo lepo. Mislite o tome.

 

BLIZANCI

Jako je vazno da kazemo da postoji neko ko vas voli. Velike su sanse da vi toga niste svesni. Nemojte ocekivati cudo vec dajte sebi vremena da vam bude lepo i da vam se neke zelje konacno ostvare.

 

RAK

Vreme je i bilo da se okrene kolo vase srece. Vi cete biti znak kojem ce neko dokazati ljubav na delu. Cinili ste dobro i krajnje je vreme da vam se dobrim i vrati. Vazno je da ne odustajete od svojih snova.

 

LAV

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vas voli jedan lav. Da je neko ko je srpeman da se bori na razne nacine ne bi li vam svoju ljubav dokazao na delu. Sve ostalo je sada na vama, vazno je da pazite sta radite. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Ono sto treba da znate jeste da je jednom raku stalo do vas. Da je spreman da vam u svemu bude podrska. Ostanite ono sto jeste i dajte sebi dovoljno vremena da spoznate da bi on itekako mogao i znao da vas voli.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2